Kennismaking met Rafael

Jozef van Nazareth was volgens het Nieuwe Testament de verloofde van Maria. Volgens veel Christelijke tradities was hij niet de biologische vader van Jezus, maar zijn pleegvader. Hij stond aan het hoofd van de Heilige Familie – “La Sagrada Familia”.

De kennismaking met Rafael

Rafael is een directe afstammeling van de grote Antoni Gaudi. Hij is actief voor een ondergrondse Catalaanse organisatie die er alles voor over heeft om het restant van een in Zuid-Amerika gestolen Inca-schat te traceren. De waarde van deze schat zal Rafael leiden naar zijn ultieme levensmissie: een 100% onafhankelijk Catalonië.

Een paar dagen voor uw vertrek naar Barcelona ontvangt u een persoonlijke brief van Rafael. Hij vraagt u om uw onmiddellijke hulp. Hij is vastbesloten om de Inca-schat terug te vinden. Natuurlijk meldt Rafael wie hij is en biedt hij u alle noodzakelijke informatie over zijn vader -Antoni Gaudi- en de Asociación Espiritual de Devotos de San José. Rafael wil u maar wat graag ontmoeten. Hij stelt voor om u op te wachten. De locatie: recht voor de wereldberoemde Sagrada Familia. Op het moment dat u Rafael daadwerkelijk ontmoet, start een bizarre race door de stad, vol cryptische aanwijzingen en interactieve elementen. Een tocht die u kán leiden naar de verloren Inca-schat.

Een opmerkelijk feit is dat Antoni Gaudi nooit getrouwd is geweest. Er waren geruchten over een verloving in de late Negentiende Eeuw. Is Rafael geloofwaardig, dan bestaat er een bloedlijn. Een lijn waarvan niemand ooit heeft geweten. Kunt u Rafael vertrouwen en onderneemt u de missie om hem de gestolen schat terug te bezorgen, of heeft Rafael andere plannen? U kunt er achter komen als u naar Barcelona afreist en Gaudi’s Bloedlijn onderzoekt.

Lees Rafael’s onderzoeksresultaten >>

Advertenties

Reacties zijn gesloten.