Extra’s

Een overnachting in een van de vele Barcelonese hotels zal deel uitmaken van uw Gaudi’s Bloodline. Eén nacht? Of twee? Natuurlijk bieden we u graag een selectie aan uit ons bestand, waarin zich alleen hotels bevinden waar we goede ervaringen mee hebben.

Uw voltallige groep zal naar Barcelona afreizen. Hiervoor is een vliegreis de beste optie, die wij graag voor u onderzoeken. U kunt ervan verzekerd zijn dat u de scherpst mogelijke tarieven van ons ontvangt. En bovendien verzorgen we ook de noodzakelijke transfers tussen luchthaven, hotel en restaurants.

Over restaurants gesproken. Omdat wij kind-aan-huis zijn in Barcelona, weten wij exact waar u uw gasten met een gerust hart mee naartoe kunt nemen. Zowel voor de lunch als voor het diner. U ontvangt te allen tijde een aantal keuzemogelijkheden als u een gamevoorstel aanvraagt.

Als u besluit om promotionele artikelen in te zetten tijdens uw verblijf in Barcelona dan is het belangrijk om artikelen te kiezen die gelinkt kunnen worden aan het thema van uw bijeenkomst. Zo kunt u denken aan Gaudi memorabilia.

Kortom, ook voor de extra’s rondom Gaudi’s Bloodline kunt u bij ons terecht. Geen zorgen voor u. Alles tot in de puntjes verzorgd. Binnen budget en uw doelstellingen overstijgend.

Wat laten we u zien? >>

Advertenties