Package

Bij aankomst in uw hotelkamer treft u een brief aan op uw hoofdkussen. De brief is afkomstig van Rafael. Hij stelt zich uitvoerig aan u voor en vertelt waarom hij uw hulp nodig bij het vinden van de Inca schat. Bovendien geeft Rafael aan dat hij u de volgende dag wil ontmoeten. De locatie die hij voorstelt: recht tegenover de Sagrada Familia.

Een razendspannende race door Barcelona

Vanaf het moment dat u Rafael voor het eerst de hand schudt, ontwikkelt zich een razendspannende race door Barcelona. U komt tal van cryptische aanwijzingen tegen. Diverse interactieve elementen stellen u in staat om de race te volbrengen en de lang verloren schat in de armen te sluiten.

Rafael is verantwoordelijk voor de speciale operatie. Hij wordt geassisteerd door zijn field agents, die u begeleiden door Barcelona. U ziet de befaamde Gaudi plaatsen, alwaar u coördinaten kunt verzamelen. Deze coördinaten zijn van groot belang om uw tocht door de stad te vervolgen.

Drie geheime missies

Gaudi’s Bloodline bestaat uit drie missies:

-1- The Lost Tapes
-2- Gaudi Communicator
-3- Rafael Trackdown

Alle teams worden onder meer voorzien van een Blackberry 8310 Curve, een digitale camera, een citymap en een draagbare DVD-speler. Men zal zich zorgvuldig en discreet door de stad moeten begeven. Madrilenen bevinden zich in de stad en hebben er alles voor over om Catalonië bij Spanje te houden…

Wat doen wij nog meer voor u? >>

Advertenties